Nogle gange steger jeg den på panden og andre gange kommer jeg den i ovnen i panden eller som på billedet her i min tagine eller – hvis vi er mange – i bradepanden der passer til ovnen, så bliver der en ordentlig skudefuld
Svits koteletterne på panden i lidt olie. de skal kun lige vendes på panden i ca. Svits det grønne på panden og drys med salt,peber ,paprika, hæld tomater og det koncenteret tomatpure på panden
Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Skør løg ud i løgringe og steg dem på en pande ved middelhøj varme indtil de er lækre brune. Ved første øjekast ligner det jo egentlig bare en omgang bøf med løg og en ordentlig omgang fed brun sovs
Uanset hvilket scenarie der passer bedst på dig, så er jeg næsten stensikker på, at du kender det med at være sulten for sjov… Den der stille og snigende sult som egentlig ikke har noget med sult at gøre, men som gør det umuligt at fokusere på noget andet (fx
I. d. e. n. h. r. u. g. a. R. m. 1. 0. t. i. l. b. p. å. f. s. k. y. ,. o. v. æ. D. j. J. ø. T. C. ). G. (. c. 3. -. 2. M. S. L. B. K. 4. 5. 6. V. 7. 9. z. /. . A. H. F. ". O. ) g
Hjemmelavet gravad laks, der smelter på tungen, krydret med årstidens krydderurter. Udgivet den 9. Gravad laks – den helt nemme (og vildt lækre) version
4 spsk olivenolie. 12 spsk æbleeddike (eller citronsaft). 11 spsk honning. 11-2 tsk dijonsennep. 1flagesalt og friskkværnet peberKom det hele i en skål og rør det sammen til vinaigretten er ensartet i konsistensen
Hos dem bliver maden for det meste serveret uden min indblanding (tro mig, jeg klager ikke), men denne gang blev jeg sat i køkkenet, og det endte med at blive denne lækre græskarsuppe, hvor jeg også lavede et foccaciabrød til
Si fonden og skil fedtet fra. Kom andestykkerne i en bradepande og steg dem brune. Enten med end sovseske, en fedskiller eller ved at køle fonden ned til dagen efter, og så fjerne fedtet fra den stivnede fond
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.