Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Den her kage, som I får opskriften på lige om lidt, har jeg ikke lavet i mange år. Jeg kunne ikke huske opskriften, men en dag hvor jeg gik alle mine opskrifter i gennem, fandt jeg den… Endelig
et stykke bagepapir i bunden af formen. Jeg bruger en springform på ca. Vi har allerede taget hul på Haloween herhjemme og i dag fik Mathias denne smukke “uhyggelige” kage med på arbejde
flormelis. Som jeg også har fortalt før så er en af mine yndlingskager Amos chokoladekage – i ved den der blanding hvor der kun skal tilsættes vand og olie
Dennekage har jeg ikke bage i flere år, og så var det altså tiden til det i dag. Åååh så blev det fredag, og jeg har bare cravet efter en lækker chokoladekage
-) Dennekage skal også med til Andrés. Vend den nybagte bund ud på et sukkerstrøet bagepapir. Lad kage afkøle og kort før servering skæres kagen i mindre firkantede stykker og serveres gerne på et smukt fad
Køl kagen af i formen. Læg bagepapir i en springform og fyld dejen heri. En af mine kolleger på jobbet vælger altid gulerodskagen, hvis der serveres to kager, (hvor af den ene er en gulerodskage) med ordene "Jeg kan lige så godt nuppe den sunde"
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
Bunden afkøles helt indenden tages ud af formen. Jeg havde i en kogebog af Mette Blomsterberg fundet en opskrift på en Valnødde-lagkage, så det måtte da være den perfekte fødselsdagskage til min mor
Jeg bruger en ske til at smøre/forme rektanglerne (hvis i har en form, brug endelig den). Dennekage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.