i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Servérden med syltede abrikoser, eller sæsonens frugter, eller spisden,somden er. Pisk æggeblommerne godt med flormelis, så de bliverhvide, og vend dem ned i chokolademassen
I. i. i. i. I. I. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. t. r. s. d. a. g. h. o. l. j. e. f. D. v. p. å. n. b. y. F. R. H. U. S. E. T. k. V. 2. æ. ,. m. ø. u. O. c. C. 1. '. P. (. ). 5. 0. 3. J. 8. /
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. s. d. t. g. a. v. l. u. k. m. p. r. b. f. y. H. æ. ,. å. o. h. ). G. #. 9. B. F. L. =. 2. c. S. 1. 5. (. V. K. -. ø. 4. 3. 8. 7. ) g
Jeg har været i køkkenet densidste uge, og der har været stille på bloggen igen. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her De sidste par dagei køkkenet & hjemmelavet sushi
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. f. r. a. n. s. k. l. p. ø. d. u. å. o. g. b. h. t. c. S. v. é. m. 1. 2. 0. 3. æ. 5. /. R. Y. K. y. P. ,. B. j. F. M. -. 6
Min mands bedste ven og barndomskammerat havde sammen med hans kæreste fundet ud af, at det da skulle være dér at knuden skulle bindes og selvom der var tale om lidt kort varsel (et par uger - og indbydelse på sms selvfølgelig), så troppede viselvfølgelig op og jeg efterkom med glæde brudens ønske om bryllupscupcakes på opsats tillejligheden
Især da jeg idenne omgang ikkerigtig har kunne lide de pandekager som er forslået i bogen. Idag har jeg sidstedagi angrebsfasen - og det er gået meget nemmere end jeg havde forventet
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. h. e. r. l
Forberedelsestid. Tilberedningstid. 10 minutter. 15 minutter. Forårets sidstefiskekasse ankom for nylig (den kommer desværre ikke over sommeren, da det er for varmt til at køre den fra Skagen til Nordsjælland, for derefter stadig at kunne kalde det friskfisk – vel reelt en go’ ting med […] 1 stk
Det er over en uge sidensidst, og denneopskrift er faktisk helt fra sidstefredag, men det gode vejr vi har haft denne uge, har bare ikkeinspirerettil at siddeinde foran computeren
Som lovet på dennespecielledag, er her en fantastisk sommeroverraskelse. Kom den frosne banan ned i en miniblender/food processor --> Del den med fordel imindre stykker inden
Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op tilsidst for at giv dem det sidste sprødhed. Jeg er ikkeden store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.