Der har været gang i ovnen og køknet hele dagen - det er jo DenStoreBagedag. Til bunden er brugt en opskrift på linsedej, hvor jeg har tilføjet korn fra vaniljestang, da jeg godt kan lide vanilje
) Men hvorom alting er, så skal det i hvert fald ikke være grunden til, at der ikke bliver afholdt "DenStoreBagedag" herhjemme, for jeg gør det fint alene (og lidt i selskab med bimsen)
Afkøl bundene på en bagerist. 225 g hvedemel100 g koldt smør i tern50 g flormelis1 æggeblomme str. 2 dl letmælk½ brev (50 g) Dr. 200 g flormelis2 spsk. Pak dejen ind ihusholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 minutter. Bag bundene i midten af ovnen i 10-12 minutter til de er gyldenbrune i kanten ogovenpå. Piskkagecremen 1 minut og stil den i køleskabet i 20 minutter. 225 g. 2 dl letmælk. 200 g. 2 spsk kogende vand
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. F. i. n. e. d. a. s. k. q. u. h. r. t. f. l. b. J. g. v. p. o. å. ø. ,. m. æ. y. j. O. D. 3. 5. 0. 4. 1. /. B. N. S. K. V. c. -. 9. C. I. P. H. L. w. G
Kog fløden op og rør den sammen med saften og pisk den varme væske i æggeblandingen. Hæld det tilbage i gryden og varm op til den tykner og sæt derefter på køl
Vi havde gæster, og jeg havde ikke lyst til at bruge hele dagen ude i køkkenet, så derfor valgte jeg denne ret, der både er super let at lave, kræver ikke meget tid og smager himmelsk
Måske har jeg fundet den. Kjolevalg til bryllup // vol. Weekendens kvalitetstids-kæreste-strand-tur. Finding the perfect dress // Kjole til bryllup vol
Denstore bagedyst, der vises tirsdag kl. Derfor er en del aftener den sidste måneds tid blevet spenderet foran tv'et, og det er resulteret i, at jeg rent faktisk har fået et yndlingsprogram
2. 2. 2. D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. 2. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i. • 2 spsk smør. • 2 spsk olivenolie. • 6 store æg
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.