Det erover en uge siden sidst, og denne opskrift er faktisk helt fra sidste fredag, men det gode vejr vi har haft denne uge, har bare ikke inspireret til at sidde inde foran computeren
Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, derersuper nem og hvor man bare altid ersikker på, at resultatet bliver godt
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg heltmed
Denne kage er en af de enkleste, nemmeste og lækreste brownie-chokolade kage som jeg kender. da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienserer blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling lignerdenne, og derhedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Rør flødeosten sammen med de andre ingredienser, smag til og smør på den afkølede kage. Efter et veloverstået marathon er jeg klar til at dele endnu en god opskrift
Sammen med chiafrøene, som har den egenskab, at de kan suge meget væske til sig, får denne mel-frie kage, en utrolig lækker og svampet konsisens, som sammen med et knasende og lækkert topping, får alle smagsløg til at synge
Derbliver på denne måde færre masker på omgangen for hver indtagningsomgang. Bruger du opskriften så må du meget gerne dele på Instagram med #designbydalkaereller sende et billede af dit færdige arbejde til mig på bydalkaer (snabela) gmail
Jeg er vild meddenne salat fordi det er en eksplosion af smags indtryk. Navnet yder ikke denne salat retfærdighed, og forklarer ikke de utrolige nyancer af smage, som venter dig ved den første bid
Medsukker, sprinkles, sesam, solsikkekerner, græskarkærner, smeltet ost. Den bløde saltkringel er simpelthen ikke til at komme udenom, og overstiger næsten pølsen i popularitet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.