Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også somerstatning for usunde snacksHar du lyst tilat forsøge kommer opskriften her
De her blodrøde bedebøffer er perfekte til en lækker burger med guacamole, men du kan også bruge dem til en lækker efterårsmenu med stegte/bagte kartofler og andre rodfrugter, linse- eller speltsalat og måske en pebersauce
Nu bor jeg jo ikke lige i nærheden af en Spinneys længere, så jeg har prøvet mig frem til min egen version af en Spinneys-hummus og synes at denne gør jobbet, som min absolut favorithummus
Portionen kan selvfølgelig divideres ned, selvom et halvt æg er vanskeligt at håndtere - men man også lave den store portion og gemme nogle crepes natureltil næste dag
Skummet fik så et strejf med min gasbrænder og pyntet med et blåbær og citronmelisse. Da jeg altid har en rulle marcipan liggende i køleskabet var der jo så også til lækre flødebollebunde
Jeg fik gået op til flere ture og havde endda - for første gang dette forår - termokanden med. Det er selvfølgelig ikke forbigået min opmærksomhedat de findes,
Det lyse kød fra eksempelvis kylling og kalkun indeholder også en fornuftig mængde B-vitaminer samt mineraler som kalium, magnesium, selen, phosphor samt lidt zink og jern – en solid basisfødevare
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.