Dessertkageplatte med hindbær
The Big Meowski
The Big Meowski
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 112 g hvedemel
  • 62 g margarine
  • Et nip salt
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 1½ spsk sukker
  • ½ sammenpisket æg
  • 1 spsk koldt vand
  • Kornene fra ½ stang vanilje
  •  
  • Bærfyld
  • 225 g hindbær (gerne fra frost)
  • 70 g sukker
  • 2 spsk maizena
  • 60 g revet marcipan
  • 1 æggeblomme til pensling
  • 2 tærteforme (gerne med løs bund) a 12 cm i diameter
  • 125 g margarine (eller smør)
  • 75 g mørk chokolade (ca. 50% kakao)
  • 2 æg
  • 125 g sukker
  • 75 g hvedemel
  • 1½ spsk kakao
  • 1 nip groft salt
  • 50 g valnødder
  • 75 g lys marabou
  • 60 g mel
  • 1 1/4 dl mælk
  • 1/4 dl øl
  • 1 æg
  • Et nip fint salt
  • ½ tsk sukker
  • 10 g smeltet margarine eller smør

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.