T. i. l. S. k. t. H. a. n. s. f. v. g. æ. e. r. m. d. b. ø. ,. o. h. V. p. j. å. u. c. z. D. O. (. 6. ). 4. 1. /. 2. 3. -. 5. F. C. 8. 0. G. M. B. P. N. y. ". L. 7. R. 9. e l
D. e. t. h. r. j. o. n. g. ,. a. f. b. l. m. ø. i. v. d. k. s. å. u. I. G. C. y. æ. H. p. ). V. J. c. (. 3. +. M. F. 1. 0. 2. 6. %. 5. 4. T. A. -. S. R. ½. B. L. 7. ". P. K. O. Æ. /. >. N. E. w
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
D. e. t. h. r. m. å. v. æ. n. c. o. k. l. a. d. s. ø. p. i. ,. g. (. ). V. f. C. b. j. N. u. w. y. J. H. O. S. T. B. 6. G. 2. 5. 1. 8. ¼. 4. 3. P. R. L. 7. 0. -. F. /. ". ½. '. é. M. I
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
I sidste uge så jeg madprogrammet Spis og Spar på DR1 – og kokken Jesper Vollmer kom med en opskrift på store, lækre syndige chocolate chip cookies – oprindelig fra bloggen louiogbearnaisen
Det var i programmet Fionas vidunderlige kager. Jeg faldt over en opskrift på store cookies. Bland hvedemel, bagepulver, hakkede peanuts og chokolade i dejen og vend det sammen – brug til sidst hænderne, til at samle dejen til en ensartet dej
Rist rugbrødet og gi det en lille smule olivenolie. Stjerneskud er en dansk perle på menukortet hos mange frokost restauranter og en ret jeg personligt elsker, desværre får man ofte serveret en udgave med alt for fed dressing og friturestegt fiskefilet
Det fungerede virkelig godt, og det er noget, jeg helt sikkert vil gøre i fremtiden. Jeg er generelt ikke den store Blomsterbergfan, men jeg syntes, det lød meget lækkert med nougatmoussen
Lad det størkne og tag derefter detstore stykke konfekt ud af formen og vend det på hovedet. 400 g Original ODENSE Marcipan Original ODENSE Marcipan 375g Gå til produkt » DKK 64,95
Anyway, det er påske. Nogle har tradition for den store påskefrokost – andre for middag. Stenbidderrogn, som det er højsæson for, og som sammen med blomkålspuré og friske grøntsager og krydderurter er en superfrisk og let forret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.