Der er også en pasta Penne udgave, som er lavet af økologisk majsmel, rismel, boghvedemel og quinoamel – den har jeg ikke smagt endnu, men det glæder jeg mig også til at smage
Pestoen bliver ekstra lækker, hvis man bruger sine egne langtidsbagte tomater sammen med de friske. Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mail til mig
Men der kommer til at ske lidt ændringer – ikke på madplanen, men i min diæt. Tror simpelthen det hænger sammen med, at jeg stadig sommetider kommer til at sluge maden og glemmer at tygge den – så sluger jeg al for meget luft = luft i maven
Godt nytår – jeg håber, at du vil være med til at gøre en forskel i det nye år. Jeg håber, at du har lyst til at deltage i VeganerUdfordringen i det nye år og på den måde gøre noget godt for dig selv og for verden
Disse er vellidt af både børn og voksne og er ideelle med lidt gnavegrønt – f. Ugens muffin. Jeg havde en rest oksekød, som jeg brugte i disse pizzamuffins – ellers skal kødet lige brunes engang
Når man har sagt Tyskland må man også sige Brezel. Den bløde saltkringel er simpelthen ikke til at komme udenom, og overstiger næsten pølsen i popularitet
Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mail til mig. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
En del danskere vil dog formentlig have svært ved at følge diæten slavisk året rundt, men der er slet ingen tvivl om, at det for mange vil være en enorm håndsrækning at leve efter ideerne i Solskinsmad et par måneder om året for at få renset kroppen ud og smide et par kilo
Det kan laves i et utal af varianter og jeg har i denne uge både fået den med torsk, forbagt kylling (som bare blev vendt i da retten var færdig) eller den kan holdes helt vegetarisk
S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 1. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. -. T. H. ö. G. L. K. 0. 7. 9. 5. 8. - l
Denne salat med nye kartofler i pesto får vi rigtig meget i forår og sommerperioden. Jeg veksler mellem nye kartofler og fuldkornspasta, men altid med frisklavet pesto
Den nyeste er altid øverst. Så er der endnu en sprød madplan klar til ugen. Spekulere lidt på, om jeg skulle droppe madplanen i denne uge - forestiller mig, at mange har vinterferie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.