Rør og smag yoghurten til med hvidløg, kommen, salt og peber. Læg persillerødderne i en lille bradepande af metal, som er stor nok, så de kan ligge i ét lag
Når persillerødderne er kogt, kommes de i en skål, hvor de vendes med salsa verden. riv citronskal og pres citronsaften i en skål, hvor det røres sammen med sennep, salt, peber, vand, olie, kapers, parmesan og persille
Et flot element i en anretning, super velsmagende med et lækkert stykke kød og så kan det forberedes i god tid – det må da siges at være perfekt når der er inviteret gæster
Denne gang var flæsket tilbehør til en gang kartoffelmos og en gang persillerøddermed citron. Vend rundt i dem, krydr med peber og server til det stegte flæsk og kartoffelmosen
Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel. kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc
Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting. Mosen bestod af kartoffel, persillerødder, gulerødder og broccoli
Bagte rodfrugter smager fantastisk i salatskålen, blandet med grøn salat og en god dressing. Læg dem i et ovnfast fad og hæld olie over og drys med salt
Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Blomkålen øger grøntsags- og fiberindholdet og forlænger dermed mæthedsfornemmelsen. Tag dem med som frokost eller brug dem som et hurtigt mellemmåltid
Jeg synes, suppen bliver ekstra god når, der er godt med løg og porrer i, så det bruger jeg stort set altid, men ellers varierer jeg de øvrige grøntsager mellem peberfrugt, gulerødder, squash, persillerod osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.