Serveres med det samme, og meddippen on the side. Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen medsprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Vi bruger pastinak, selleri, jordskokker, rødbeder, gulerødder, persillerødder. Så vendes de i rigeligt med olivenolie og lidt god salt og paprika og ovnbages ved 200 °C længe nok, til at de er sprøde
Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Jeg skal i gang med at prøve nye varianter her i ferien. Jeg smagte denne forrygende dip på arbejdet den anden dag, da vi havde fælles afslutning inden ferien
Hvidløget presses og røres i bønnedippen sammen med limesaft og hvidvinseddike. Jeg har længe har lyst til at eksperimentere med edamame bønnerne, og har op til flere poser liggende på frost
V. i. s. k. a. l. f. t. e. h. v. g. æ. r. ,. m. n. T. o. d. b. D. ø. p. -. c. u. å. y. j. z. H. M. 2. 1. ½. S. &. P. B. R. O. ". K. 0. (. ). /. L. E. I. N. F. x. q. w. 4. 5. G. A. U. C. g l
Varm olivenolie i gryden, tilsæt hakket rødløg, hakket hvidløg og oksefarsen og lad det brune grundigt, sku lidt ned for varmen og tilsæt finthakket ingefær og grovhakket persille, sammen med urtesalt, friskkværnet peber og de knuste Birds eye chili
Dippen er også oplagt at putte i vegansk sushi. Tilsæt olivenolie, citronsaft, hvidløg, blend alle ingredienserne med en stavblender til det meste er blendet ud (det gør ikke noget, hvis bønnerne ikke er helt blendet)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.