Jeg ved, på grund af tidligere erfaringer med kejsersnit, at jeg ikke kommer til at stå i køkkenet den første uge eller to, og det ville være rart hvis vi bare kan bruge den første tid på at nyde at være blevet fire
Den kan bages som julesmåkage eller året rundt, og som navnet antyder, er det en lille let (ikke kaloriemæssigt) kage, som der altid kan findes plads til
Hæld vand på, lidt ad gangen, mens du rører – dejen må ikke blive for tynd. Vi besluttede derfor, at han skulle have sig en kage - så kunne jeg også få stillet min bagelyst
Jeg er uddannet indenfor økonomi, men har passion for kreative ting. I 2011 begyndte jeg at hækle cupcakes til mine børn, og blev optaget af hækling i alle former
I løbet af sommeren spottede vi flere forskellige alternativer på Instagram, og nu tog vi os endelig sammen til at afprøve denne lækre salat - som tilbehør til hjemmelavedefrikadeller (så bliver det da ikke mere dansk
Der er flere projekter i støbeskeen, men nu må se hvor meget vi når - vi har jo trods alt ferie og Oskar nyder virkeligt, at have en dag eller to i nattøj
Fa’me godt, at det var min kære mor, far, bror, søster og niece. Kog brun farin, den resterende smør, vanillesukker, salt og piskefløde op og lad dem simre til tyk sirup
Lad blandingen køle helt af, før den sættes i fryseren ellerlaves til is på en ismaskine. Jeg kunne forstå, at man kan lave is på fignerne, men at bladene også kan bruges, det fascinerede mig
Gullerodssalat. 500 g hakket svinekød 1/2 hvidkål i strimler 2 mellem store løg 5 gullerødder revet eller hakket 1 liter vand 2 svineboulion terninger 2 tsk karry 1 - 2 frisk hakket chili Evt spidskommen 4 spsk sød chili 4 spsk sojasovs 50 g margarine Salt Peber Smelt margarinen i en varm gryde , den må ikke branke
dk, hvilket gav en fantastisk smag og farve til mine fastelavnsboller. Jeg serverede mine fastelavnsboller med en klat syltetøj lavet på stevia, men det kan sagtens undlades, da bollerne også smagte skønt med cremen bare
Jeg glemte at tage et billede af den færdige ret – men her er et af de varmede rester fra dagen efter – knap så kønt, men sådan kan det jo godt være dagen derpå
Når kødet begynder at tage farve, så tilsætter du basilikum og chili. Dette er en variant, som er lavet med udrullet toastbrød, frem for de rispapir, eller hvad man nu plejer at bruge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.