Dressing - smag elementerne til. Lav ligeledes dressingen. Denne er medregnet som en lille forret, og til seks personer (som hovedret svarer dette til fire personer)
Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehørtil fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
Jeg har dyppet rå grønsager i den, hældt den over friskkogt pasta, brugt den som dressing på en blandet salat med grønne linser og drømt om hvor godt den vil passe til nye ovnbagte kartofler
Herhjemme har vi nogle gengangere, og det gælder også, når det kommer til forretter. Men rejecocktailen her har virkelig fået et lækkert twist og smager af sol og sommer
Sådan laver du den røde dressingtilrejecocktails. Den bliver sædvanlig vis serveret i høje, smalle glas, så man er nødt til at spise pynt og rejer først og herefter sidder tilbage med dressingen og salaten til sidst
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Dressingen er en oliedressing og salaten er krydret med basilikum. Jeg håber, at I er blevet inspireret til nogle nye måder at få rabarber ind i hverdagen på
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.