Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehørtil fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
Jeg har dyppet rå grønsager i den, hældt den over friskkogt pasta, brugt den som dressing på en blandet salat med grønne linser og drømt om hvor godt den vil passe til nye ovnbagte kartofler
Ingredienserne tildressingen blandes sammen og smages til med citron, salt og peber. Stjerneskud er en dansk perle på menukortet hos mange frokost restauranter og en ret jeg personligt elsker, desværre får man ofte serveret en udgave med alt for fed dressing og friturestegt fiskefilet
Skær det ene stk spirebrød i mindre stykker, og rist det i ovnen til det er helt tørt, og gyldent. Stjerneskud smager skønt, men hvad godt er der egentlig i hvidt brød, panering af hvederasp og friture
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.