Put vaniljesukker, resten af sukkeret og æg op i en skål og pisk det godt. Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænkerover, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Rør til det hele er blandet godt og kom dejen i en bradepande m/bagepapir. Nå, men vi kom fra ‘Den du ved nok’ – og herfølger min version af den gamle klassiker, som er en rigtig ‘snaske-kage’ og ikke særlig æsterisk at se på
Jeg er vild med at handle på nettet – specielt når derer penge at spare. Jeg har netop fået kendskab til den lækreste webshop som forhandler kosttilskud, ansigtspleje, protein produkter og meget mere
Et godtalternativ til smør, når det gælder stegning og bagning, er jomfrukokosolie. Mættet fedt har et højt indhold af kolesterol, som der især er meget af i kød, kødpålæg, mælkeprodukter, smør og ost
Åååh så blev det fredag, og jeg har bare cravet efter en lækker chokoladekage. Denne kage har jeg ikke bage i flere år, og så var det altså tiden til det i dag
Når dadlerneer kogt rigtig godt op, tilssætterdukakaopulver, vanillepulver og kaffe. Derformener jeg, at her kalorie skal bidrage med noget godt for kroppen
Smelt alle ingredienserne til glasuren i en gryde ved svag varme og rør godt. Det er ikke fordi, at det er fancy kage på nogen måde – det er en luftig chokoladekage med en skøn skøn skøn glasur med bl
Sukker og æg piskes godt. Når kagen er helt afkølet smøres glasuren på hele kagen. Fredag bagte jeg "den derdu ved nok kage" til min mor, med hendes opskrift
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.