1 liter/1
kg om dagen. Med maks. 2% fedt. Der må ikke være tilsat sukker!
dag
Yoghurt
250 ml
skummetmælk (det afhænger lidt af hvor man læser, da der nogle steder ikke sættes en grænse, altså så længe det er under de 1 liter)
1 spsk
per dag i angrebsfasen og proteindagene. Det skal være uden fedtfri og uden tilsat sukker. På andre dage er det ikke begrænset.
spsk
1 spsk
om dagen. Man spiser normalt hvedeklid, hvis man har problemer med at gå på toilettet og ellers bruges det ikke så meget. Det har ikke de samme næringsværdier, som havreklid har
1 tsk
oliven- eller rapsolie per dag
1 spsk
per dag. Grøntsagsdage: 2 spsk per dag
2 spsk
per dag
20 gram
Yoghurt med frugtstykker: maks. 1 om dagen (125 gram) som maks må indeholde 6% kulhydrater.
1 spsk
Light Kakaopulver maks. 11% fedt: 1 tsk Rødvin og Hvidvin: 3 spsk til madlavning. Man skal lade alkohollen fordampe
50 gr
Parmaskinke: 3 skiver uden fedt
1 tsk
om dagen
2 spsk
havreklid (hvis man spiser det ud over den mængde man skal spise, så anses det for en tolereret madvare)
3 spsk
skummetmælkspulver
10 cl
kokosmælk max 15%
Oksekød
Agurk
Løg
Løg
Te
Vand
1 liter/1
kg om dagen. Med maks. 2% fedt. Der må ikke være tilsat sukker!
dag
Yoghurt
250 ml
skummetmælk (det afhænger lidt af hvor man læser, da der nogle steder ikke sættes en grænse, altså så længe det er under de 1 liter)
1 spsk
per dag i angrebsfasen og proteindagene. Det skal være uden fedtfri og uden tilsat sukker. På andre dage er det ikke begrænset.
spsk
1 spsk
om dagen. Man spiser normalt hvedeklid, hvis man har problemer med at gå på toilettet og ellers bruges det ikke så meget. Det har ikke de samme næringsværdier, som havreklid har
1 tsk
oliven- eller rapsolie per dag
1 spsk
per dag. Grøntsagsdage: 2 spsk per dag
2 spsk
per dag
20 gram
Yoghurt med frugtstykker: maks. 1 om dagen (125 gram) som maks må indeholde 6% kulhydrater.
-. -. -. M. u. m. s. t. æ. n. k. a. j. e. g. l. r. i. v. d. f. p. å. o. D. ø. ,. h. b. T. A. K. V. y. (. 4. ). 1. 2. c. 3. /. 0. H. F. %. S. P. R. B. è
-. -. -. S. i. d. e. n. v. k. o. m. h. j. f. r. a. s. ø. g. ,. t. å. p. D. u. æ. F. l. b. 5. I. y. V. U. (. 4. ). 8. 0. 2. c. 3. 1. %. /. C. H. B. R. 6. 7. è. n g
-. -. -. S. å. b. l. e. v. d. t. f. r. a. g. ,. o. 5. p. i. n. D. u. k. m. s. æ. ø. H. V. h. T. j. y. 2. %. ". J. I. 3. 4. B. L. w. (. ). P. F. 1. R. è. n l
-. -. -. -. -. -. -. S. å. b. l. e. v. d. r. n. i. g. t. o. s. k. u. a. m. E. f. p. D. ,. h. j. æ. ø. M. y. I. (. ). c. 4. 1. 3. /. 2. L. B. 0. H. V. K. 5. T. 6. R. 7. A. è. l l
-. -. -. -. -. -. -. S. å. n. e. d. v. i. t. l. a. g. 3. r. b. s. f. p. D. u. k. o. æ. ,. ". 7. m. h. J. 2. j. y. ø. c. M. E. C. B. z. A. V. I. T. H. O. N. (. 4. ). 8. 1. /. F. R. è. 0. 5
-. D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
-. -. S. t. a. d. i. g. p. å. D. u. k. n. ,. m. e. o. s. h. v. 1. 0. 2. l. r. f. ø. y. I. æ. M. 3. j. b. 4. V. O. c. ". (. ). /. 5. H. F. G. è. L. T. 6. P. t g
-. -. V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
I morgen har vi igen PG-dag, så tror den kommer til at stå på Pizza igen - dog tror jeg vi vil prøve med maizena i stedet for hvedeklid - for at se hvor stor en forskel det gør
Da jeg lavede den som ikke-dukan hældte jeg også paramasan ost i, hvilket gav en lækker smag. Denne ret lavede jeg egentlig ikke i dukan henseende, men det var så godt, at jeg omskrev lidt og nåede frem til dette fantastiske resultat
-. -. -. -. -. -. M. i. n. k. u. r. f. a. s. t. l. I. m. o. g. e. d. j. p. å. D. v. 1. 0. S. K. A. L. 5. V. h. ,. ø. b. 4. æ. c. y. N. ). H. J. 6. F. T. /. 7. 2. 3. ♥ l
Del æggeblommer og hvider. Fyldet kan jo varieres i det uendelige - kyllingetern, en rest af bøffen fra i går, lidt bladselleri, lidt krydderurter, æggetern o
Tilsaet de oevrige ingredienser og roer det sammen. Kom dejen i en 1 liters broedform foret med bagepapir og lad det haeve i 30 minutter. 3-4 skiver) daekker d
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.