tag hele peberfrugter, skær toppen af og fjern kernerne. Aftensmad er lidt et tricky måltid, da det gerne skal kunne laves i en fart mens maven knurrer og der stadig er energi inden sofaen kalder med dårligt tv
Kom nu kylling, champignonog fish sauce i, og lad kyllingen koge sig utrolig lækker og mør. Start med at skære kyllingebrysterne ogchampignonerne i mindre stykker
Krydr med salt og peber. Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Anret aspargeserne på et fad og drys ærterne over sammen med løget
Anret på et fad med risog pynt med frisk tomat og hele korianderblade. Salt og peber. Put kyllingen i en stegepose, klip hul i toppen af posen og steg den på midterste rille ved 200 grader i 1 time. Tagfyldet ud og skær kyllingen i 8 pæne stykker. 2 tomater i både og en håndfuld frisk koriander
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.