naboen som egentlig er en genbo, har et kæmpe æbletræ og hvergang jeg ser på det tænker jeg på min "havregrynstærte med æbler" opskrift som både er gammel og plettet efterhånden, men bare smager SÅ godt
Har du, som jeg, masser af æbler i haven eller blot nogle til at ligge i frugtskålen, så var det måske en ide at bage den lækreste æblekage til kaffen, eller servere den som dessert i aften med flødeskum eller vanilleis til
V. i. s. k. u. l. e. b. y. n. g. å. r. a. f. t. p. ,. h. v. o. m. d. M. æ. Æ. ø. j. D. 2. H. B. (. ). T. 1. 0. 5. E. 3. 7. S. c. 4. C. R. 8. K. F. N. 6. è. e l
Sukker og æg piskes luftigt. Mel og margarine røres skiftevis i æggemassen. Fintsnittede æbler (eller anden frugt) og hakkede nødder drysses ovenpå dejen, samt lidt sukker og kanel
Det blev til en æbletærte med vanilje og marcipan, som helt bestemt blev nydt med en god klat creme fraiche, mens jeg var meget taknemmelig for, at jeg ikke behøvede at bevæge mig udenfor en dør i dag
De er dekoreret med blomster af frosting (stod i et varmt køkken så de er flydt lidt ud) og blade af fondant lavet med udstikker der kan findes i de fleste isenkræmmere
Skræl æblerne og skær dem i både. Læg æblebådene i et smurt tærtefad, og drys kanel over. Ælt smør, sukker, mel og havregryn sammen i en skål, og smuldr dejen over æblerne
Vi er gået suppetiden i møde og nu skal der nydes en masse af dem. Efterårs grønsags suppe. Jeg elsker grønsagsupper, for man kan aldrig gå galt i byen med dem og så kan man altid tilføje lidt kød hvis man dagen efter vil have en "ny" lækker suppe
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. f. m. i. n. V. v. y. ,. b. å. k. u. p. M. D. æ. J. E. c. K. ä. ). T. /. O. (. 1. 8. %. Æ. 2. 5. ½. 3. 7. -. S. L. R. F. A. G. P. B. 0. 4. H. U. w. C. z. ". <
Æblekage er jo altid lækkert, selvom det ikke er efterår - hverken ifølge vejret eller kalenderen. Tærten her er bagt med en karamel-agtig sauce, som hældes over æblerne og derfor bliver en lækker masse omringet af mørdej
Æg tilsættes et af gange og røres godt i. Mel, bagepulver, kanel, ingefær og kardemomme blandes. Tilsæt æbler og valnødder, og søreg for at det bliver blandet godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.