vaniljefrosting, hvor pynten skulle forestille små hjerner. - men dog stadigefterårsferieOg jeg nyder det allerede, for hvad er bedre, end at starte sinefterårsferie med at bage en kæmpe bunke kager (læs
Phuc Van Dang er oprindeligt fra Vietnam og har vokset op både der og i Danmark. En god dags tidi køkkenet med masser af sludder-sladder, god mad, højt humør og en af de mest talentfulde kunstenere jeg kender – så bliver dagen ikke meget bedre
Man skal være rap på fingrene, hvis man skal nå at få billeder af de berømte pandekager. Især pandekager, pølser og bacon stod højt på de store pigersmorgenmadsliste
Iefterårsferien havde vimin far og den side af familien på dette års første fødselsdagsbesøg – en større omgang hvert år men det er også så dejligtlige at få set alle, især dem man måske ikke får julen sammen med
Så er det kulturnat i aften og starten på efterårsferie. Når blandingen er rørt sammen og ligner en grov rasp, så tilsæt koldt vandt og pisk dejen hurtigt sammen til en stor kugle
Det er efterårsferie og mange af vores små unger er hjemme fra skole og institution. Det betyder at der skal hygges ekstra meget hjemme ifamilien, og derfindesikke nogen bedre måde at hygge på, end at smovse nogle lækre boller og varm kakao isig
Jeg kunne dog ikke nære mig fra at tage lidt enkelte billeder med telefonen, som jeg trods alt havde med, så sådan et billedevil jeg slutte af med og ønske jer en rigtig god efterårsferie
) Muhaha, man har vel efterårsferie, right. Jeg fik bakset en opskrift sammen ud fra, hvad jeg havde på lager, og det kom der et ganske skønt resultat ud af - og ja, jeg spiste det til morgenmad
Oskar og jeg har ferie resten af efterårsferien, mens min mand først stødertilsidst på ugen. Hvisvandetikke dræneres bliver tærten våd og smattet - og ikkespecielt lækker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.