D. e. n. s. t. i. d. l. æ. g. p. å. m. b. o. …. h. a. r. f. k. M. j. v. S. ,. ø. u. O. G. J. F. -. B. (. 2. 1. ). ½. c. 0. 6. 5. L. 8. y. T. K. H. P. 3. 4
Fjer skallen på avocadoen, halver den, fjern stene, skær i både og så i tern. Halver agurken på langs. Skær top og bund af fignerne, skær den i halve, i både og så i tern
Når auberginerne har kølet lidt af, flækker du dem på langs og udhuler dem forsigtigt. Opvarm lidt olivenolie på en pande og svits løg og hvidløg et par minutter
Den er rig på Kalium og Phosphor og smager fantastisk sammen med grøntsager som peberfrugt og tomat. Aubergine skæres over på midten, så den nu er delt i to
I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille og hvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt
Form frikadellerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle, så farsen ikke hænger fast i skeen og steg dem på en slip-let pande med en lille smule olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.