Kom olivenolie på en pande og steg rugbrødog spejlæg ved middel varme. Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Dog med lidt få rettelser - og de smager super, og er geniale til madpakkerne. - kom æg og salt i -. - kom solsikkeolien og de resterende hele solsikkekerner i -
Jeg havde en solsikkerugbrøds blanding fra Amo liggende, og blandede den med gulerod og hvedemel. De her snegle tog lidt længere tid end forventet, da dejen er tykkere end normalt
Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
Hjemmebagt rugbrød med tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Denne opskrift er nem at gå til, og den kræver ingen forberedelser i form af surdej eller fordej – dog skal dejen koldhæve i min
) De par brød jeg indtil nu har lavet med melsorterne her, har været "lyse" brød, så denne gang skulle det altså også afprøves i noget lidt mørkere brød - nemlig rugbrød
J. e. g. b. a. r. i. k. o. f. t. u. ø. d. s. å. h. j. ,. n. v. l. m. ). 1. S. 6. p. T. c. 3. I. 4. 5. 0. (. 7. 9. 2. 8. æ. y. K. L. -. /. F. G. D. H. R. B
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.