4. f. o. r. s. k. e. l. i. g. a. y. t. ø. j. /. m. d. S. å. b. v. n. h. O. V. u. p. æ. ,. ). N. H. M. D. J. c. B. 1. 8. 0. 5. 7. ½. 6. 3. 2. -. A. G. K. T. C. r l
Smag syltetøjettil med lakridspulveret til sidst, og kog syltetøjet videre et par minutter. Er du til smagen af lakrids, så er denne opskrift rigtig god - blåbær og lakrids går nemlig godt sammen
Her kommer opskriften på mit rabarber-hyldeblomst syltetøj som lovet på IG. Det koges til rabarberne er møre og hyldeblomster pilles af stilke kommes i og koges med 1 min
Nogle af dem blev sammen med en omgang rabarber lavet tilsyltetøj. ) to store skåle blev det til. Mange synes jeg ødelægger syltetøjen, men jeg laver den som jeg synes den er bedst
Men her er min grundopskrift til mine syltetøj/marmelader. Bær er fantastiske til mange ting, men én af de bedste måder at opbevare dem i længere tid foruden at fryse dem, er ved at sylte dem
Denne gang tilsatte jeg lidt mynte, hvilket giver et en super smag. Efter at have været på besøg i min søsters have, hvor hindbærbusken netop nu bugner af hindbær, gik jeg i gang med at lave hindbær syltetøj
Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøjtil nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. h. a. d. n. t. f. l. p. w. b. ø. u. D. y. C. æ. ). J. M. ". c. /. B. 3. (. -. 5. O. F. 1. G. V. 2. 0. 4. P. N. é. T. R. H. I. K. E. L. z. ½. q
Alle ingredienserne på nær dadler og vand køres til fint "mel" i foodprocessoren. Herefter tilsættes dadlerne og alt efter hvor klistrede de er tilsættes der vand
Jeg brokker mig bestemt ikke, da der både er blevet lavet en koncentrat af brombær-vodka til drinks samt denne lækre brombær syltetøj, som smager fantastisk ovenpå friske rundstykker eller nybagte boller
W. e. n. d. l. i. g. t. f. r. a. F. m. '. s. y. ,. h. v. o. j. å. k. b. c. p. ø. u. B. &. J. E. ü. …. æ. (. M. x. ). N. /. S. T. O. R. D. 5. A. Ø. 6. 0. 1. 4. H. -. 2. q. z. K. L. I. P. C. U. Y. e l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.