Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Idag skulle det være og jeg har valgt at lave en portion dej til grove boller. Grove boller i dampovn, 9 stk. De grove boller bages med 25% damp ved 225 grader i ca
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Har længe haft brug DENNE opskrift som jeg har fået af Lene. Idag har jeg leget lidt videre med opskriften og fundet frem til en omgang sunde, nemme grovboller, som ikke skal hæve natten over
- fik en idé om at kæresten min skulle have andet end bleg toastbrød med på sin madpakke, men da han ikke er så glad for kerner og groft brød, så gav han kravene om at der ikke måtte være kerner i,de måtte ikke være for grove og at de ikke måtte være tørre
Lad bollerne efterhæve til dobbelt størrelse(Jeg gav mine 45min). Hjemmebagt brød og boller smager altså bare meget lækrere end det man køber, og så ved man også hvad de indeholder når man sætter tænderne i dem
Bollerne hæver til (næsten) dobbelt størrelse (ca. Grove Müesli Boller – 30stk. salt10 gr. müesli (gerne uden sukker)50 gr. hvedemel (hvoraf jeg tog 300 gr. hvedemel special og resten almindeligt) “Krymmel” – 100 g. 10 gr gær. 100 g
100 g rugmel. 100 g fuldkors hvedemel. 10 g salt. Jeg medgiver, at surdejen nok har skubbet lidt til resultatet, men i betragtning af, at jeg har brugt 2 x 10 min på disse boller, så er resultatet rigtig godt. Koldhævet grove boller med rug, kerner og surdej 200 g surdej – hvis man har. 100 g rugmel. 100 g fuldkors hvedemel. 10 g salt
Herefter tilsatte jeg havregryn, hørfrø, rugmel, fuldkornshvedemel og hvidhvede (jeg tilsatte på slump), lod dejen hæve i køleskabet natten og bagte bollerne ved 190 graders varme i 20 min
(. (. (. (. (. (. F. y. l. d. i. g. e. s. a. n. w. c. h. /. b. u. r. o. m. -. f. k. D. v. j. t. ,. å. æ. E. p. 2. B. O. T. I. 0. 1. 4. 5. 3. S. L. 6. ø. ). M. H. R. "
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.