1 grydefuld
mellemfint-hakket hvidkål sættes i kog dækket af vand (eller . endnu bedre hønsebouillon) – Hemmeligheden her er, at kålen IKKE skal udkoges. Jeg kogte den i 5-6 minutter – så den lige fik en klar tone.
Resten af mosen kommer i fryseren til enanden dag, hvor jeg til gengæld kan glæde mig over, hvor let det kan være, at forkæle familie eller venner med engammeldags æblekage
Kan i huske de dersensveninde bøger man altid skulle skrive i dengang man var ung pige. Well, jeg kan huske at jeg altid skrev "mors pizza" eller "svensk pølseret" under favorit spisen
Kender I arme ridder. Også kendt som French toast. Da jeg gik i folkeskolen (og ja, det er ved at være mange år siden), lavede min veninder og jeg tit arme ridder hjemme hos hende om eftermiddagen
Da jeg ikke har nået, at eksperimentere med en rødbedefromage, står den på gammeldags citronfromage. De eneste frugter det er sæson for i øjeblikket er citrusfrugter og rodfrugter
Skyl alle grønsager og snit salaten og tomater fint. Hvis du har adgang til friske hvide asparges skal de også koges nu, men dog lidt længere end de grønne
Her et lille bud på et dejlig let og hurtig aftensmåltid. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Varm nu en stor, gerne støbejernsgryde op med rigeligt oliven olie. Vend kødstykkerne i melet og giv dem en omgang salt/peber, og svits dem nu et par min på hver side
Jeg eeeelsker bare Tiramisu og forleden gik det op for mig at jeg slet ikke haved blogget om tiramisu - så er det bare for længe siden at jeg har lavet det, så til envennekomsammen meldte jeg mig frivilligt til at medbringe tiramisu - smart ikke
Måske fordi det er en tærte jeg husker tydeligt fra min barndom. Gennemårene er den blevet lavet et utal af gange, både med en normal bund, nøddebund og nøddefri bund
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.