Schnitzlerne lægges på et spækbræt og denene side smøres med smøreosten i en pænt lag, lidt salt og peber tilsættes, enlille håndfuld af grøntsagerne lægges i deneneende og kødet rulles omkring grøntsagerne
Man får ihvertfald et lilleenergi boost og det kan jeg godt lide. Jeg har fået et flip med smoothies, haha Jeg drikker dem som morgenmad, for lige for tiden er jeg virkelig dårlig til at spise morgenmad
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Her er min skønne morgenmad. En kop grøn the og en Ribs smoothie. Til hverdag gør jeg meget for at få en god start på dagen, da det smitter af på hele dagen og humøret i familien
Ofte er det dem, der inkluderer en omgang brun sovs, og det er nok fordi, at vi får det så sjældent. Som altid er det sovsen, der får de klassiske opskrifter helt i mål, og det gælder også for en ret som benløse fugle
I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Det er nok ikke en hemmelighed længere, at jeg elsker at bage. Når sådanne et tilbud kommer fra en kære veninde, til hendes bryllupsreception, skruer man lige en tand op for niveauet
Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, endden er, så skal du prøve dennemarengsbund med fløde og bær
Hold da op det er med at holde tungen lige i munden, når de små djævle skal laves. Lav dine egne honningkagehuse, ja det er faktisk nemmere end det lyder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.