Form bollerne og læg dem på en bageplade. Efter arbejde var jeg på en lille shoppetur med min Mutti og vi var lige et smut forbi Agnes cupcakes til kaffe og kopkage
Så skal de koges møre sammen med vaniliestangen, kornene skabes ud og gemmes, det tog for mig ca. Vi har to æbletræer i haven, de er ikke hverken særligt store eller gamle, men de har de fineste æbler lige nu
Super som en lille snack-agtig forret eller til et tapas-bord. I går lavede jeg et eksperiment. ) Jeg fandt rester frem fra køleskabet og improviserede – og opfandt mig egen tunrulle
Elsker både formen, farverne og han-ken på koppen. Server dem til en hyggelig brunch, for familie og venner, til et home-party, eller tag dem med i picnickurven
Formmassen til små boller og vend dem i først æg, så pankorasp. Men dét der gør dengenial er det spark fra den syltede jalapenos, der gør at de ikke bliver kvalmende (i hvert fald ikke med det samme) Jeg har udviklet mine egne tops, der er lidt "sundere", men det er kun for at give dem mere friskhed og en mere bred smag
Smør enspringform med olie og hæld tunmoussen i. Den piskede fløde vendesforsigtigt i til sidst. Den her tunmousse har jeg ikke prøvet at lave før - den er et dejligt alternativ til den sædvanelige - det er jo altid rart at prøve noget nyt
4 skiver bacon tyndt skåret2 skiver tomat4 ægJeg forede 2 pannecotta forme med bacon, lagde en skive tomat i bunden og slog 2 æg ud i hver. Så i enforvarmet ovn 200 grader i 10-15 min
men rabarber smager jo også godt, og haven er stadig fyldt med dem, så hvad er mere oplagt end at udnytte disse lækre stængler når der er sæson for dem
N. e. m. l. i. g. p. å. M. c. D. o. n. a. d. s. ). E. f. t. r. b. j. u. ,. k. v. ø. h. æ. -. y. H. I. é. Y. B. K. 9. 2. 1. 0. 3. V. 8. 4. P. /. S. G. T. F. O. C. A. w. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.