-. -. -. -. -. -. H. e. r. h. j. m. s. p. i. v. n. d. l. a. g. ø. o. ,. t. k. f. æ. b. u. F. D. é. å. '. Æ. V. c. M. y. S. =. I. ). O. J. x. (. 1. ½. 2. R
—- Indlægget kan indeholde affiliate links, hvilket vil sige, at hvis du køber nogle af de varer jeg linker til, får jeg et mindre beløb af virksomheden bag
Når desserten er kold pyntes med kandiserede rabarber og evt makroner på toppen. Rabarberkompot Skrab kornene ud af vaniljestængerne og bland dem i sukkeret
Normalt er jeg ikke vild med blå ost, men lige i sauce (og på pizza) er jeg helt fjollet med det - det har en lækker, karakteristisk smag når det opvarmes - lige efter mit hoved
Så medrabarbermuffins, cremefraiche, sol og venner har du smagen af en rigtig god sommer. Og som det første billede viste - smager de enormt godt sammenmed cremefraiche
-) Disse pandekager kan både spises til morgenmad, og de kan også bruges som dessert. Ja - I har nok efterhånden fundet ud af at pandekager i alle afskygninger er et stort hit hjemme hos mig
Confit'en skal kun jævnes en anelse medmaizenablandingen - ikke tykne. - Enderne skal ikke bruges. Så jeg besluttede mig for at lave Mette Blomsterbergs citronpandekager, meden lækker citron/hvidchokoladecreme, pandekager med ingefær, en citronconfit og glaskaramel til pynt
Derefter knuste jeg nogle af mine hjemmelavede kys og spiste dem sammenmed stor fornøjelse. Jeg følte mig så heldig igår da jeg fandt en flot bakke jordbær til en flad 10'er, og da jeg om aftenen fik lyst til noget dessert, så vidste jeg straks hvad den skulle bestå af. Efter at have rensetjordbærene, stillede jeg dem i 30 minutter i køleskab med lidt rørsukker over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.