En vild steg: Nakkesteg i rødvin
Grydelappens Herligheder
Grydelappens Herligheder
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,2 kg nakkesteg
  • 1 fl. Rødvin (jeg brugte en Australsk Shiraz merlot (har lige “opdaget” australsk rødvin, hvor er det dog skønt!)
  • 2 gulerødder
  • 2 løg
  • 3 tørrede enebær (2 hele, 1 knust)
  • 3 kviste frisk timian
  • 3 stængler frisk persille
  • 1 tørret laurbærblad
  • 100 g røget bacon
  • 2 dl piskefløde
  • Maizena
  • 3 spsk ribsgele
  • 2-3 dråber kulør
  • Salt/peber
  • 25 g smør
  • 200 g stenfri vindruer (normalt grønne men jeg har nu en kærlighed til de mørke)
  • 2 æbler (normalt Granny Smith, men jeg foretrækker Pink Lady)
  • 100 g valnødder
  • 4 stængler bladselleri
  • 2,5 dl cremefraiche
  • 2 tsk sukker
  • ¼ tsk. salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.