I samarbejde med Jensens Bøfhus har jeg eksperimenteret med produkterne fraJensens Køkken. Den naturligt forekommende sky fra posen vedlægges kødet i fadet
Jens spurgte mig om jeg ville lave en kage til hans fødselsdag. Han manglede en til arbejdet. Jeg var virkelig længe om at bestemme hvilken jeg ville lave
Giraffen Georg. Giraffen Georg. jeg har selv udarbejdet denne opskrift. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften er du velkommen til at smide en kommentar herunder
Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fra Castus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
Den kan enten laves helt fra bunden, eller af en rest kartofler fra gårdagens aftensmad. Maria Jensen. Køl kartoflerne ned (eller du tager resterne af dine kartofler fra gårdagen frem)
- Is lavet som et kinderæg, ved brug af en ny isform vi havde købt fra Silokomart. Maria Jensen. Fjern fra varmen og tilsæt vanillepulver samt kakaopulver og sukker
Du har det bitre fra grønkål, de syrlige og lidt sød/sur fra granatæble og hele dressingen springer i munden af den perfekte balance mellem noget sødt, cremet, sennep og syrligt (æbleeddike) til sidst
Tangpesto fra Nordisk Tang og/eller guacamole. Maria Jensen. Det hele foregår i en relativ høj varme, så vandet fra kødet når at fordampe, og det dermed svitses/steges, og ikke koges i det fordampede vand
Personligt er det ikke fordi jeg mener, at man skal holde sig fra brød, men jeg synes ofte at grøntsagsbrød giver en dejlig smag og konsistens, og samtidig er det en rig mulighed, for at få mere grønt ind i sin hverdag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.