Det er blevet tidtillidt nye lækkerierher på bloggen. jeg fik en madkasse med køleelement, og min mor fandt på at givemigpitabrød med salat, lidt kød og dressing med som variation
Jeg erkommettil at lave noget godt – ved en fejl. Isidste uge besluttede jeg mig for at lave misforståedekager (altså crinklecookies, som de originalthedder)
Foråret erkommet med godt vejr og dermedergrill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehørtilbøffer og pølser end hvidløgsbrød, vikender alle den versionder købes på frost ibutikkerne
Jeg har nydt godt af landlivet uden digitaledimser og dingenoter, hvilket har været dejligt, men det har også betydet, at jeg efterhåndenerkommet bagud i forhold tilmineindlæg og alle de opskrifter, som jeg har liggende
Det største plus ved, at lave sinetrøfler selv er, at man ved hvad dererkommeti dem. Kært barn har mange navne, men iminoptikhedder de altså trøfler og det skyldes måske, at jeg er bosat i det jyske
Hindbærer for migindbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en ishørerderHindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Og så er jeg kommet på Snapchat. Hvis denne brownie var blevet serveret for mig, havde jeg aldrig gættet, at den både erglutenfri og sukkerfri, og derfor (næsten) kan kategoriseres som sund
Hvisdererkommetnudleri, erder måske ikke helt nok kokosmælk, så jeg kom lidt mælk i også. Jeg starterlige med at melde ud – Dette er abosulut ikke nogen stor kogekunst, tværtimod
Jeg erigenkommet bagud med at få lagt opskrifterneind på opskrifts-siden. Jeg ved godt, jeg lovede jer den i løbet af weekenden, men tiden løb fra mig, og jeg nåede det ikke
) Ja det gikfaktisk så stærkt, at de ikke nåede at blive pyntet - ganske enkelt fordi at halvdelen af første portionallerede var væk, da den sidste halvdel lige var kommet ud af ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.