Herer opskriften på en nem og hurtig lækkerbisken - der kan laves god tid i forvejen. Kokos/dadel kuglerne kan holde sig i køleskabet i lang tid, og er gode som en lille snack midt på dagen eller til kaffen
De herbollertager ca. Jeg sørger altid for at bruge mine rester, både for at mindske madspild generelt, men naturligvis også fordi sund mad ikke er billigt og jeg er på SU
F. o. r. 2. u. g. e. s. i. d. n. l. t. j. p. k. f. å. P. a. C. h. K. b. v. m. ,. y. M. æ. S. q. ø. c. /. -. ). (. 1. 8. I. 3. 6. 0. T. 7. 5. °. H. B. R. '. D. N. L. ". *. J
M. å. s. k. e. h. d. r. t. n. L. a. -. f. i. l. æ. g. D. v. o. b. u. ,. m. K. p. y. I. 2. 3. ’. (. ø. ). 1. 0. 4. ½. q. j. –. x. H. S. &. P. F. B. G. 5. R. J. c. A. +. N. 7. E. /. O. ´. T. V. U. Ø. Å. Æ. *
F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. f. j. v. p. k. å. ,. b. m. D. u. O. h. æ. S. c. ø. P. y. E. &. '. H. J. C. (. ). 2. 0. *. 1. 5. I. 3. %. 6. V. /. T. 7. °. é. x. B. -. L
S. u. p. e. r. s. k. ø. n. æ. t. J. g. h. a. m. å. l. i. b. o. f. d. I. y. v. H. P. L. C. F. M. (. x. ,. ). j. N. V. w. -. D. T. 3. 6. 1. ½. c. 2. B. 5. /. K. 9. 0. O. 7. U. G. *. z. A. s g
Synet af mad giver mig ikke længere lysten til at kaste op og sundheden eratter kommet op i mig Jeg har derforkreeret disse ekstra sunde, lækre, paleomyslibarer selvfølgelig uden gluten og sukker
Altså, når nu køleskabet alligevel er fyldt med squash. Hulehilsen Malene Paleo spaghetti carbonara. Jeg har brugt grønne squash, men det kunne også være butternut squash ellerpastinakker
Herer de lækre Quinoadeller fra Green Kitchen Stories skønne kogebog. Herer opskriften. De har den lækreste smag af ramsløg, feta og en god sprødhed fra quinoaen
Personligter det den bedste Paleokage jeg har smagt, tekstur, fylde og smag. Hvad skerder så når der skal bages… så skerder nogle gange gode ting og nogle gange ikke så gode ting – Men i dag, var det et lille lækkert velskabt mirakel der kom ud af ovnen – prøv det
Top tæske lækre Paleoburgere. peber. Kondimenterefter valg – Dijon sennep, mayonaise, hot sauce etc. eddike og honning koges op og hældes over rødløgene
P. å. t. r. o. d. s. a. f. n. æ. e. 3. m. l. ,. k. j. g. i. p. h. u. v. ". b. I. ø. D. 7. 5. ½. H. 6. S. R. -. O. (. x. ). A. 1. 0. %. T. c. 4. K. y. =. 2. F. B. V. w. M. Æ. Y. C. /. ¨. ~. ^. L. E. G. i l
E. m. i. l. o. g. j. e. v. f. k. s. n. æ. r. P. a. ". d. w. c. h. p. -. O. t. u. S. b. ø. (. ). H. y. 2. ½. 5. F. å. z. ,. /. U. K. M. G. N. 4. V. D. L. J. A. T. *. 1. 0
H. a. v. d. e. o. r. m. n. p. æ. h. j. f. b. D. t. u. l. ø. i. k. g. s. O. -. ). S. å. M. y. ,. J. (. K. 3. ´. x. 2. P. 1. /. U. 6. ½. B. c. 4. 0. 7. 5. C. L. T. Ø. E. I. V. Æ. w
M. i. n. e. d. r. g. V. I. L. D. E. m. s. v. a. p. o. k. l. N. å. ø. ,. h. t. ". y. J. b. f. j. U. O. R. æ. u. Å. F. Y. T. H. –. -. 4. 0. c. 1. 3. ½. *. S. P. C. K. 2. /. x. A. B. (. ). 6
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.