I forbindelse med min praktik, fuldførte jeg individuelle kostvejledninger, hvor jeg under en af mine vejledninger kom i tanke om, hvor nemt det er, at blive snydt af "højt proteinindhold" eller højt kostfibreindhold" på varedeklarationer
"En almindelig bolle med et piffffft". Dog holder det mig ikke altid fra at spise usundt, men når jeg så gør, dukker der en lille ond stemme op i mit hoved, som prøver at fortælle mig, at jeg nok skulle spise en gulerod i stedet for
Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det er ikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
Jeg indrømmer blankt, at jeg førhen gik under kategorien ‘den meget fedtforskrækkede type’. Sådan har jeg det heldigvis ikke længere, og det er der en meget godt grundt til
Den skal være klistret at ælte. Form 14 boller og lad dem hæve tildækket i 30 min. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Efter flere dages hungren efter gode gammeldags pandekager, måtte jeg i dag bukke under for min preggo-cravings og lave en ordentlig omgang traditionelle pandekager med hele svineriet til
Porchetta møder saltimbocca – eller noget …. Det er ikke porchetta. Det er heller ikke saltimbocca. Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbrad i fryseren, som gerne ville bruges
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.