Dette ældgamle brød stammer fraMellemøsten, og det er formentlig et af verdens ældste brød. I gamle dage i Mellemøsten, når man bagte lavash, bagte man ofte til flere måneder ad gangen, fordi det tørre, sprøde brød kan holde sig længe, blot pakket ind i et linnedklæde
Igår skulle vi have ligget på sofaen hele eftermiddagen og aftenen. Tommis undskyldning var at han havde været på herretur på en tømmerflåde med overnatning under presenning i regnvejr og mig at jeg havde været til stævne
Charlie er endelig på toppen igen og han var helt klar til at skulle hen og lege med sine venner i dagplejen i dag Det er så dejligt at han er sig selv igen og nu hvor han er i dagpleje så har jeg mulighed for at vise jer en masse dejlig “fra jord til bord”-billeder
Hvis man ønsker tyndere bunde kan marcipanen rulles ud på etborddrysset med flormelis. Tre slags flødeboller med Lakridsskum, hindbærskum og vaniljeskum - lavet til min fødselsdag
Hæld dejen ud på etmeldækketbord. Hvis de ved at din gryde fx er ½ timer om at blive varm så kan du bare sætte gryden ind fra starten og lade det hele stå i ½ timer til ovnen + ½ time til gryden
Vi havde også et par stykker laks i fryseren, samt en sjat spinat der skulle bruges, så disse to ting blev rørt sammen med lidt cremefraiche, rødløg, salt og peber og vupti - to smagsvarianter blev fremtryllet
Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fraMellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Det bliver ret hurtigt kedeligt at spise hver dag, og den der brune lugt af ristede løg, godt opløst i remouladen, savner jeg bestemt ikke i dag
Rul dejen ud på meldryssetbord. Rør gæren ud i det lune mælk. Det giver cirka 15 kanelsnegle. Kom kanelsneglene i en springform med en diameter på 26cm
Når du ikke kan røre i dejen mere med en træske tager du dejen ud på etmeldryssetbord og ælter den, måske skal det have lidt mere mel for det ikke klistre fast til hænder og bordet
Rør hele herligheden sammen til en klæg dej og vend den ud på etmeldryssetbord. Det passede særlig godt i dag, hvor der var en rest kartofler i køleskabet, som jo nærmest bare ventede på, at blive brugt til netopdette formål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.