Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Det gør den dejlig grov og knasende og ikke mindst en del sundere end smør-versionen. Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Det blev til en portion af disse grove speltbasser, som er fundet via. - en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Dejen skal være lidt klistret. Pensl med sammenpisket æg og drys med sesam eller andre korn. 8-10 pølser skåret i halve (vi brugte kyllingepølser). 1 sammenpisket æg til penlsing. 8-10 pølser skåret i halve (vi brugte kyllingepølser). 1 sammenpisket æg til penlsing
Jeg har glædet mig helt vildt meget til at dele disse horn med jer. Grove pølsehorn med gulerødder og kerner / Kærnemælkshorn med rabarber og marcipan-remonce / Pirogger med karry-kål / Pesto snurrer
Så jeg gik på opdagelse i køkkenet efter lidt inspiration. Jeg mente jeg engang havde set en opsktift, hvor broccoli, bacon, mandler og parmesan indgik
Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
til dejen har taget dobbelt størrelse. Hæld den ud på etmeldækket bord og vend først dejen ind over sig selv og slå flad med rigeligt mel på hænderne så det ikke sidder fast
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.