En kogt dåse kondenseretmælk er noget af det lækreste der findes. Smør det ovenpå en kage, brug det som konfekt, spis det lige fra dåsen eller brug det som nutella erstatning… Ummm
Jeg elsker koldskål, men den traditionelle version med almindelige kammerjunkere er noget af en kaloriebombe, så jeg prøver for tiden lidt opskrifter af
Man kan pifte sådan en koldskål lidt om med søde jordbær og myntesukker hvis man har lyst til det, og imponere gæsterne med en lille dessert efter grillmaden
jeg hælder det på de to kartoner fra kærnemælken og tykmælken. I sommervarmen er koldskål en dejlig forfriskende dessert, som er meget men at lave selv
den jeg er vokset op med – Den bedste koldskål i verden, hvis i spørger mig. Det er måske ikke højsæson, for koldskål lige nu, men en god undskyldning for, at drømme sig mod lunere tider
N. å. i. g. r. f. o. s. ø. m. t. e. j. a. p. d. n. h. l. v. y. k. u. J. b. ,. æ. G. D. S. L. 1. 5. 0. (. 2. ). B. I. c. O. F. /. M. A. 3. 8. E. R. W. p g
Danmarks ukronede nationalret – koldskål. Jeg har desværre ikke eksperimenteret med en opskrift på kammerjunkere, da jeg faktisk foretrækker min koldskåluden
Jeg sidder i vores lille bil, som er pakket til bristepunktet. Jeg indrømmer, at det næsten er uforskammet, at kalde det her for en opskrift, men hvis nu jeg skynder mig at omdøbe det til et godt tip, så tilgiver du mig vist, aftale
Jeg elsker koldskål, så denne sunde og lette version er bare et must for mig om sommeren. Tænk engang, at starte dagen med sådan en lækker og sund morgenmad er da et sjældent syn
Og ja oh ve og skræk er der rigtig rørsukker i denne portion også Jeg er kommet frem til at med så store fedtmængder ,tilter mit blodsukker ikke af den lille mængde sukker der kommer i
hjemmelavetkoldskål med æg, citron & vanilje og dertil hjemmebagte kammerjunker. I anledning af det fantastiske vejr og dagens brag af en kapsejlads i universitetsparken, mente jeg at det var på sin plads også at hive sommeren inden døre, i form af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.