Disse chips er et rigtig godt alternativ til rigtige kartoffelchips. I min debut med disse lavede jeg chips af én squash -lov mig at du ikke nøjes med én, for det bliver en hurtig overstået fornøjelse
Jeg anvender det ofte som snack og spiser det ovenpå ostechips (revet ost, som smeltes i ovnen). Hak løget i små stykker (helst i hånden, da løg kan blive besk af at blive hakket i en minihakker)
det lyder måske lidt uoverskueligt, når man åbner en opskrift uden mel, sukker og alt det hullumhaj. Der skal ofte bruges alverdens erstatninger for dette og jeg hader selv når jeg finder en super lækker opskrift, men at der så skal bruges ingredienser som jeg nærmest ikke engang aner hvordan udtales
Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lys ville sikkert også fungere godt)Rør kondenseret mælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en times tid
Hvis man er knap så meget sukkergris som jeg er kan man sikkert lave kringlen med noget mindre remonce i, men jeg er gået all in på princippet jo mere desto bedre
Før jeg begyndte at eksperimentere rigtig i køkkenet, lavede jeg næsten altid disse oreo muffins, hvis jeg fik gæster eller til andre arrangementer, de var altid etsikkert hit
En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
Herefter hældes den sikkert stadig ret flydende hvid chokolade/hindbærmousse ovenpå bunden (gem ca. Der er en første gang til alting – og heldigvis for det
Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden. Nu har mine forældre efterhånden anbefalet fyldte squash i en menneskealder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.