Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
I går havde jeg inviteret veninderne til fødselsdagsbrunch/legeaftale. Vi endte med at være 4 mødre og 5 børn, og det var vist rigeligt, for der var godt gang i den
I sidste uge havde jeg fødselsdag og havde derfor inviteret familien til fødselsdagsbrunch i søndags, hvor jeg blandt andet havde bagt disse efterårs kanelsnegle
Til fødselsdagsbrunchen forleden lavede Simone også en portion humus, specielt til sin mormor. Vi er nu mange der er vilde med humus og det bliver lavet igen og igen
Til fødselsdagsbrunchen forleden lavede Simone også en portion humus, specielt til sin mormor. Vi er nu mange der er vilde med humus og det bliver lavet igen og igen
Her i weekenden holdt vi fødselsdagsbrunch. Jeg havde besluttet mig til at lave noget hjemmelavet müsli, som skulle drysses over græsk yoghurt sammen med noget ahornsirup - uhmmm det blev yderst lækkert
Serveres lun til fx morgenbordet, fødselsdagsbrunch, eftermiddagskaffe eller hvad du har lyst til. Glutenfri brunsviger – lun, snasket og lige til at sætte tænderne i
Min fødselsdagsbrunch bød på to hjemmelavede slags konfekt – begge i den sunde ende af skalaen. Mørk chokolade med et kakaoindhold på minimum 65%, nødder, gojibær og kokosolie er faktisk alt, hvad der er i – resultatet er lækre chokoladebidder, der er svære at holde fingrene fra
I morgen kommer hele familien til brunch hos os. Brunch med det hele, blandt andet bacon, pølser, røræg, laks, pandekager – og selvfølgelig kanelsnegle
Om der er noget i vente ud over en fødselsdagsbrunch her til formiddag, vil kun dagen i dag vise. For syv år siden i dag, skrev jeg denne besked på min facebookvæg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.