F. ø. l. e. r. d. u. o. g. s. å. ,. a. t. i. n. k. p. f. m. h. v. æ. O. y. J. j. D. S. Å. 2. b. 5. T. 1. 0. 8. ". N. M. x. (. ). L. c. 6. +. 4. B. 3. H. U. K. 7
Anettes gulerodsbrud. Du skal bruge. Dejen skal være klistret og våd. Du skal bruge. Den må ikke være alt for våd så det kan godt være der skal lidt mere mel i
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Lad det køle lidt af inde du pisker det i æggemassen. Imens pisker du æggehviderne stive. Lækker syrlig og luftig citronfromage som mormor ville have lavet den
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Opskriften er min mors, og jeg har heldigvisfået lov at dele den med jer. Selvom jeg ikke længere bor hjemme, får jeg heldigvis sendt forsyninger hjem til min egen fryser, så jeg nyder stadig godt af mors hjemmebag
Det er virkelig blevet en ny favorit, den er syndig – og det er det hele værd. Du kan si kakao over kagen, pynte den med blomster, ristede nødder, frysetørrede bær eller servere den præcis, som den er
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.