E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Søndagskagen blev til fredagskage, men det var stadig den gode gamle æblekage og mig og min søster glædede os altid til fredag aften med Disney Sjov og æblekage
Smør, olie og sukkere køres luftigt med spartlen, på hr. Eller piskes om man vil, med en håndmikser. Ellers et piskeris med gevaldige stor tålmodighed og armkræfter kan også gøre det
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv. Dæk nu hele kagen med Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen
Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her. På toppen er den lækreste mascarponecreme drysset med et tyndt lag kakaopulver og friske syrlige hindbær
Derfor vil jeg i dag introducere en kage, som ja… der er ikke rigtig noget sundt at sige om den – udover at den selvfølgelig er super lækker og virkelig svampet
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.