Selve dejen blev rørt sammen lige før Oskar skulle ud og sove en formiddagslur, og da han vågnede var han helt med på at han skulle smage de friskbagte som kølede ned på køkkenbordet
Man skal lave et fuldstændig glat farsbrød uden huller, fordi så bliver safterne inde, og så skal den være formet som om den er trykket ud af en aflang tupperware boks
Græsk farsbrød er også en foranderlig ret. Du kan bruge alle formerfor ris. Græsk farsbrød – Det er så skønt med farsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smager stadig godt
F. a. r. s. b. ø. d. l. v. e. j. g. æ. n. i. t. …. k. o. m. p. f. B. h. ”. N. w. y. D. J. u. ,. (. ). S. c. å. é. A. –. 4. 2. 5. 0. 1. ½. 8. T. U. C. -. V. L. K. 7. 3. I. O. M. H
salt og lidt frisk kværnet peber. Evt lidt rodfrugter i grove stykker hvis der lige er et par rester i kølekabet, så lad dem ryge med ved siden af kartoflerne også
Form farsblandingen til et lille farsbrødog læg skiver af skinke over, så. et par forårsløg. da jeg havde veninder på besøg i pinsen, var et farsbrød lavet med kyllingefars og peberfugt, pakket ind i skiver af serranoskinke
eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød med spinat og mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Kom det i en bradepande ogform det som et farsbrød. I dag skulle den stå på mexicansk mad men det måtte også gerne være lidt nemt da jeg skulle nå at smøre noget smørrebrød også
Vores blomme træ er fuldt med lækre blommer , jeg valgte at lave en marmelade kun til børnene , de har det lidt svært med klumper som de kalder dem , på denne måde glider det lidt lettere ned
Klassisk fordi det indeholder hakket kalv og flæsk og få almindelige krydderier. Da farsbrødet er forholdsvis neutralt, er der næsten frit valg for tilbehør
Form farsen til et lille brød og læg det i et ovnfast fad (ca. Hæld rødvinssaucen over farsbrødetog bag det midt i ovnen - øs sauce over et par gange under bagningen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.