Amerikansk farsbrødmed bacon og oksekød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
F. a. r. s. b. ø. d. l. v. e. j. g. æ. n. i. t. …. k. o. m. p. f. B. h. ”. N. w. y. D. J. u. ,. (. ). S. c. å. é. A. –. 4. 2. 5. 0. 1. ½. 8. T. U. C. -. V. L. K. 7. 3. I. O. M. H
Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
eks Farsbrødmed broccoli og ostefyld, Farsbrødmed spinat og mandler eller Små farsbrødmed gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Server med salsa-sauce og bønne og ris-salat. Kom det i en bradepande og form det som et farsbrød. I dag skulle den stå på mexicansk mad men det måtte også gerne være lidt nemt da jeg skulle nå at smøre noget smørrebrød også
Skræl og rens knoldsellerienog skær ud i mindre stykker, det samme gøres med kartoflerne. Kom begge dele i en gryde med vand så det er dækket ogkog dem møre uden salt i ca
De rensede grønsager – en passende mængde af gulerødder, selleri, kartofler, rødbeder skåret i størrelse som pommes frites – lægges på bagepapir i en bradepande, smøres med lidt olie og sættes i nederste del af ovnen samtidig medfarsbrødet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.