Farserede portobello til fiskefrikadeller
Drop slankekuren
Drop slankekuren
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer
  • person
  • 100 g:
  • . 200 g kartoffelmos
  • . 100 g millionbøf
  • . 200 g stegt rødfisk eller anden stegt fisk
  • . 200 g ærter og perleløg eller andet tilbehør
  • . 3 kogte kartofler
  • Lidt rød peberfrugt – kan udelades
  • 2 portobellosvampe eller 1 peberfrugt eller 2 tomater eller noget helt fjerde, der kan farseres
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk fløde 4 %
  • 1 spsk østers- eller fiskesauce eller lidt fond
  • 1-2 spsk friske krydderurter – vi brugte dild
  • Revet skal af citron (usprøjtet)
  • Evt. lidt frisk ingefær eller chilipeber – kan udelades
  • . 20 g parmesan eller anden ost
  • 1 tsk stegemargarine
  • 1 spsk olie
  • Evt. salt og peber – husk at den tilberedte mad allerede er blevet krydret en gang

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.