I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts medMedfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad medMedfølelse, om jeg ville lave en madplan
Da jeg første gang hørte om mayonnaise i sushi, var jeg meget skeptisk. Jeg har ikke turde give mig i kast med det siden, men så faldt jeg over en opskrift på en spicy mayo, som oven i købet var vegansk
Sidst jeg lavede sushi blev det kun lavet med surimi, rejer og grønt. Andre gange har vi fået med laks og tun, men det vil jeg altså have frisk fra fiskehandleren nede i byen
Jeg er ret vild medfarverige krydrede retter med grønsager som nedenstående opskrift. godt med brød til, server ris til eller brug retten sammen med andre småretter
Bland majsstivelse med sojasauce, plantemælk, chilipulver, ketchup og sennep. Tilsæt kogtebønner, pasta, (soltørrede tomater) og slut af med spinat, der blot skal falde sammen
Sushirullermed blomkålsris. Og hvis der er noget, der er lækkert og hyggeligt, er det sushi. Desværre kan det også blive lidt tungt med al den hvide ris
fyldt medfarverige grøntsager, som behager øjnene, og som ligeså behager kroppen. Den er nemlig springfyldt med vitaminer, som kroppen drager nytte af – og tilmed er den både glutenfri og vegansk
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Et farverigt morgenmåltid med sunde og nærende ingredienser. Jeg elsker at eksperimentere med farver, superfoods er geniale til, at lave smuk regnbuemad
Med tiden har vi dog fået godt styr på teknikken. Farverige flødeboller – til store og små. Sidst vi lavede flødeboller, skulle vi besøge Peters små grandfætre og vi valgte derfor at give flødebollerne et skud farve med grøn og rød frugtfarve
Jeg har hørt at man kan bruge grødris istedet for sushiris, så det skulle prøves. Jeg havde ikke nok risvineddike så sushiene maglede lidt smag, men ellers var de gode
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.