Fastelavns boller
Englerod
Englerod
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Veganske fastelavnsboller
  • 50 gram gær
  • 1½ dl mandelmælk
  • 1 dl becel
  • 3 spsk hørfrøslim
  • 2 tsk stevia (hvis du ikke har stevia kan du bruge 2 spsk sukker i stedet)
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4-5 dl hvedemel
  • Fyld: Kagecreme og mørk chokolade
  • 1-2 breve dr. oetker kagecreme
  • 5 dl mandelmælk
  • 100 gram mørk chokolade
  • Glasur
  • Flormelis
  • 1 spsk kakao
  • Et par dråber vand

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.