Fastelavnsboller
Rabbit Food
Rabbit Food
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • DEJ.
  • 3 dl Alpro natural yoghurt (eller anden laktosefri yoghurt)
  • 3 dl Lunken vand
  • 2 spk Fiberhusk (de fleste supermarkeder)
  • 170 g Jyettemel (Superbrugsen, Kvickly)
  • 200 g Schär mel mix c
  • 200 g Urtekram fulkorns rismel
  • 50 g Økologisk gær
  • 6 spk plantesmør (skal smeltes)
  • 1/2 dl Sukrin
  • Lidt stødt vanilje eller kardemomme
  • (hvis du ligger inde med Schär mix b, kan du bruge 400g af den istedet for mix c og rismel)
  • Remonce.
  • 100 g hjemmelavet marcipan eller købe
  • 30 g Blødt plantesmør
  • 1 spk Majs rasp
  • 1/2 spk Mandel Aroma
  • Vaniljecream.
  • 4 spk Majsstivelse
  • 3 spk Sukrin
  • 1 vanijlestang, kornene derfra.
  • 3 dl plante mælk ( jeg brugte Naturli ris drik)
  • Stødt vanilje

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.