Det korte svar må være nej, men når noget af det nærmer sig datoudløb, og det endnu ikke helt er tid til de store nougatkonfekt-udfoldelser, så må den bedste måde at få det brugt på være disse store, saftige muffinsmed smeltet nougat
-. F. a. s. t. e. l. v. n. f. d. r. i. å. ,. k. ø. m. j. o. g. u. y. b. æ. J. c. p. M. L. h. /. D. 1. 6. I. B. 5. 0. 2. ½. 4. 7. C. K. S. R. T. 3. Æ. x. P. 8. 9
-. -. -. -. -. J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Drys med lidt sukrin gold – så får man en sprød, karamel-agtig skorpe, og behøver ingen glasur. Og i den bedste “stop-madspild-ånd” havde jeg selvfølgelig allerede overvejet hvad der skulle blive af denne mængde mos
Ælt sukker ogmarcipan sammen, pisk derefter hurtigt smør og kanel i med en elpisker - kun ganske kort, det må endelig ikke overpiskes, så det bliver alt for meget skilt ad
Fyld muffinsformene halvt op med dej. 20-24muffins. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipanog. 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel). 200 gr frosne bær fordeles i muffinsformeneog der fyldes op med resten af dejen. Bages ved 175 grader i ca 25-30 minutter. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 125 gr revet marcipanog. 95 gr boghvedemel, 75 gr majsmel og 130 gr rismel)
Herunder indgår ikke Føtex-bageren, fryseboksens boller i Kvickly og andre falske fastelavnsboller. I år har jeg for første gang – på forskud – prøvesmagt forskellige købe-fastelavsboller (kun fra anerkendte bagere vel at mærke
-. -. S. e. l. v. o. m. a. n. i. k. s. h. d. f. t. …. j. g. b. r. I. å. p. O. M. c. ø. æ. u. F. –. (. 1. 2. ). 5. 3. /. 4. 0. K. y. ,. N. D. L. R. x. B. P. H. A
Så er der igen blevet leget med fondant og igen er det den nemme MMF. Jeg har lavet nogle enkle dele til nisserne som derefter sættes ovenpå toppingen på en muffinsog så kommer denne lille nisse frem
Riv marcipanenog bland den med hvedemel, bagepulver og vanillesukker. Æg og sukker piskes. Dejen bliver meget hårdere end en normal muffin-dej, men det er meningen
Stykket pensles med mørk chokolade og drysses med guldflager. Nougatensom er rørt blød, smøres ud på det ene stykke marcipanog det andet lægges oven på
Hæld alle ingredienserne i en skål og pisk det med en el-pisker. Disse muffins er virkelig hurtigt lige at røre sammen, og specielt et godt alternative til de der bananer, som er ved at blive lidt for bløde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.