Isen er meget nem at tilberede og kræver ikke særlig meget tid. Den opskrift jeg vil dele med jer er en GOD og LÆKKER erstatning til, at indtage sit protein tilskud på
Æggehvider piskesmed el pisker, til hviderne er stive, og sukkeret fordeles i, og der piskes igen. Desuden fedtfattigt, ja så tror man jo næsten at man kan spise ubegrænse
Hvad pokker - vi skal jo have lidt sukker - især her efter weekenden, hvor mandagens energiniveau (eller mangel på samme) måske lige trænger til et ekstra pift
Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt ismed rabarber, som er lavet uden ismaskine. Sommeren nærmer sig, så jeg har været i køkkenet for at lave is
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Personligt mener jeg dog ikke, at du får en lige så cremet og fast konsistens, som hvis du laver den med Fiber Sirup – som mine flødeboller er lavet med
Hjemmebagt ristet rugbrød med lækker hjemmelavet æggesalat skal man ikke kimse af. Æggesalat på ristet rugbrød er en sikker vinder, og når min aftensmad skal være ultra nem, er dette én af mine favoritter
Lækker hjemmelavet cremet mango is i vaffel, med hjemmelavet jordbærguf. Den hjemmelavet jordbær guf er så nem at lave selv og tager ingen tid, og smager altså langt bedre end dem man kan købe der bare skal pisket op
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.