Fiskefrikadeller med Sonjas Superremoulade
TildeMa(d)
TildeMa(d)
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Fiskefars
  • 500 g torsk
  • 100 g varmrøget laks
  • 1 tsk salt, eller efter smag
  • 1 æg
  • 2 spsk maizena
  • 4 spsk fint hakket løg
  • 1 dl mælk eller fløde
  • Sort peber
  • Steges i en blanding af smør og rapsolie
  • Sonjas superremoulade
  • 5 spsk mayonnaise
  • 4 spsk creme fraiche 18%
  • 100 g gulerod
  • 150 g selleri
  • 80 g agurk
  • 1 1/2 spsk kapers
  • 1 tsk løg
  • 1 tsk karry
  • 1/2 gurkemeje
  • Salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.