Fiskefrikadeller – til middag eller frokostpålæg
Sund Mad
Sund Mad
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g torsk, gedde eller sej – erstat evt. halvdelen med laks.
  • 1 løg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 spsk kartoffelmel
  • 1 æg
  • 1 dl sødmælk
  • 1-2 tsk salt
  • peber
  • 2 spsk sesamkerner
  • 25 g smør eller rapsolie til stegning
  • 1 dl porre og persille eller
  • 1 dl bladselleri og 1/4 tsk revet muskatnød eller
  • 75 g knoldselleri og 50 g porre
  • 150 g let mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche
  • 1 lille løg
  • 2 syltede agurker
  • 3 spsk kapers
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk karry
  • groftkværnet peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.