I sidste uge var der fisk på menuen hele to gange. Om mandagen var det bare fiskefrikadeller af færdigkøbt fiskefars, men onsdag blev det ørredstykker på en utrolig nem måde, som smagte fantastisk
7) Kom fiskepakkerne i et ildfast fad og bag dem i ovnen i ca. I de her dage hvor jeg er sygemeldt med begyndende bækkenløsning, har jeg jo allermest løst til at kaste mig over en masse udfordringer i køkkenet
Fisk er godt og fisk i pakke er endnu bedre. Fik komponeret den mest frydefulde fiskepakke med mørksej, citronskiver, tomat, gulerod, hvidvin, løg, estragon, chili og hvidløg
Fiskepakkerne lægges på en bageristes og kommes i ovnen ved 160 grader i ca 15 minutter. Papirfisk. Ja det er altså lækre dampede fisk, pakket i portions pakker, lavet af madpapir
Fiskepakke fra Skagenfood. Det bliver ikke bedre, hvis ikke man selv hiver dem op af havet. Kassen indeholder 2 høje, flotte torskefileter - landet i Strandby af FN 131 Charlotte P og FN 104 Carpe Diem - 4 stykker norsk laks og 16 rødspættefileter - bl
Min mor har talt så varmt for fiskepakkerne fra Skagenfood. dk at vi måtte prøve det. Vi har valgt at få luksuspakken hver anden uge, og det har vi ikke fortrudt
Server fiskepakkerne sammen med brød smurt med pesto. Skær fisken ud i 4 ens filetstykker. Krydr fisken med 1 tsk salt og peber og fordel fileterne på hvert sit stykke bagepapir
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.